Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Mode & Skønhed » Powerdrain - skoen der kun skal tilsættes vand

Powerdrain - skoen der kun skal tilsættes vand

Sidste år spillede Columbia Sportswear med sine kreative muskler, da de introducerede Drainmaker skoen. Den unikke og farverige vandsko, vandt hurtigt tilhængere blandt sejlere, fiskere og friluftsfolk. Nu er efterfølgeren Powerdrain på det danske marked.

Den opdaterede udgave af det oprindelige Drainmaker sko kaldes Powerdrain. Skoen har en fantastisk pasform, og giver støtte til den brugerens fødder hele dagen. På båddækket, i vandet eller delvist nedsænket i kajakkens cockpit, håndterer denne sko vand effektivt. Den "amfibiske" Powerdrain bruger et specielt drænbart design, som tillader at vandet forlader skoen på rekordtid. Væk er snørebånd, og i stedet er et hurtigt træksystem af bungee snor, der er monteret på skoens overdel, samt en enkelt punkt på siden for, at skoen kan strammes til perfekt pasform.

?At lave en helt igennem vandtæt løbe- og hikingsko, er virkelig svært. Dobbelt så svært bliver det hvis du ønsker, at skoen til at være let. Forsegling af sømmene og brugen af vand-resistente materialer hjælper selvfølgelig rigtig meget, men hvis du tramper rundt i vand længe nok, vil selv den bedste ?vandtætte? sko bukke under, derfor besluttede vi at udvikle en sko, der arbejde med de våde elementer, i stedet for at kæmpe imod dem? forklarer Søren Struve fra Columbia Sportswear.

Perfekt både i og uden for vandet
I stedet for at kæmpe imod naturens kræfter, samarbejder Powerdrain med de våde elementer, som en hybrid sko, der fungere lige så godt på land, som i vand. Skoen har en drænbar sål, med drænhuller i både hæl og forfod. Så vandet løber lige så hurtigt ud af skoen, som det kom ind.

På land ligner og føles Powerdrain, som en løbesko. Med det smarte TPU caging system, smyger skoen sig om din fod, og giver optimal støtte.

I vand giver Columbia Omni-Grip?s gummi ydersål, et fremragende vejgreb, og det innovative drænsystem, kanaliserer vandet ud af skoen. Skoens åbenmaskede materiale sørger for hurtig tørring og åndbarhed.

Vejl. udsalgspris på Columbia Sportswear Powerdrain er 750,- kr. Nærmeste forhandler anvises på telefon: 808 808 29

Om Columbia Sportswear Company:
Columbia Sportswear Company blev grundlagt i 1938 i Portland, Oregon og er en af verdens førende virksomheder inden for design, sourcing, markedsføring og distribution af tøj og fodtøj for aktive udendørsaktiviteter. Som en af verdens største producenter af udendørsprodukter og en førende sælger af skitøj i USA, har virksomheden fået et godt internationalt ry, når det gælder kvalitet, ydelse, funktionalitet og værdi. Virksomhedens portefølje dækker varemærker for udendørsaktiviteter, som Columbia Sportswear, Montrail, Mountain Hardwear, Pacific Trail og Sorel.
 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRER



MEST BESØGTE FRISØRER



MINDST BESØGTE FRISØRER



TILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy